Hösten är här! Nu kör vi!👍

NU är vi äntligen tillbaka från våra härliga semestrar, fulla av energi och skaparlust! Igår var första dagen jag och Peter sågs på dryga 5 veckor, så det är hög tid att kicka igång höstens verksamhet. Vi hade en givande dag tillsammans där vi med tillfredsställelse konstaterade att grunden för Sparringpartner nu är lagd. Det är dags att fokusera helt och fullt på energigivande och roliga kundmöten. 

Värt att fira är också att alla översättningar i PDP är klara! PDP är nämligen full av förnämliga rapporter, dessutom på flera språk, men svenska har saknats. Vi har gjort en gigantisk insats under våren och jag är personligen synnerligen trött på excelark med engelska meningar i det oändliga, men trägen vinner. NU är PDP tillgänglig på svenska! Äntligen kan vi gå för fullt och ha svenska versioner av allt.

Igår kväll kom också våra fantastiska sparringpartners och spånade tillsammans med oss inför hösten. Det är underbart att få umgås med så kloka, öppna och insiktsfulla människor. Och roliga😉! De är laddade, vi är laddade och vi hoppas även ni som läser det här känner er laddade! Om inte så vet ni vilka ni ska kontakta! Ring oss direkt så ser vi till att ni behåller energin även när vardagen tar delar av den i anspråk! ÄNTLIGEN HÖST! Eller hur?  

Med glädje, Ylva, VD & sparringpartner

 
Allmänt | |
Upp